Дієтолог розповіла, чому груші та яблука потрібно їсти щодня

Дієтолог розповіла, чому груші та яблука потрібно їсти щодня

12 лютого 2022

Кайлі Іванір заявляє, що завдяки наявності великої кількості клітковини в яблуках і грушах, вживання цих фруктів уповільнює старіння і може запобігти багатьом захворюванням.

 

Дієтолог Кайлі Іванір розповіла про користь щоденного вживання яблук та груш. Ці два фрукти містять велику кількість клітковини, яка дуже потрібна організму.

 

Клітковина позитивно впливає на обмінні процеси, травлення та покращує самопочуття. Регулярне вживання груш, яблук, бобових та вівса також може допомогти запобігти багатьом небезпечним захворюванням. Крім того, ці продукти уповільнюють старіння.

 

"Давно доведено, що дієта з низьким вмістом клітковини підвищує ризик серцевих нападів та діабету, а також прискорює процес старіння організму", - заявила Іванір.

 

Джерело: cursorinfo

 

 

 

 

 

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь